Τρόποι Παράδοσης & Επιστροφές Προϊόντων

Τρόποι Παράδοσης Προϊόντων

H παράδοση των παραγγελιών του διαδικτυακού τόπου www.stagonacosmetics.com, γίνεται με τη συνεργασία των εταιρειών ACS και ΕΛΤΑ. Η παράδοση της παραγγελίας στη μεταφορική εταιρεία γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. 

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες έως δύο (2) κιλά ανέρχεται σε 3€. Στην περίπτωση που η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 35€ ,τότε η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται δωρεάν * ισχύει για παραγγελίες έως 2 κιλά.

Σε κάθε περίπτωση, αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας υπερβαίνει τα 2 κιλά, τότε θα υπάρχει επικοινωνία με τον πελάτη για το κόστος αποστολής.

Επιστροφές & Αλλαγές Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα πακετάρονται με προσοχή και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Στην περίπτωση όμως που η παραγγελία σας περιέχει ένα προβληματικό προϊόν, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να το αντικαταστήσουμε ή να σας επιστρέψουμε πίσω τα χρήματά σας.

​Μπορείτε να αλλάξετε είτε να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε (14) δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής του δέματος.

Τα είδη προσωπικής φροντίδας και περιποίησης σώματος επιστρέφονται μόνο αν η συσκευασία τους είναι σφραγισμένη και, σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. 

Εάν η παραγγελία που λάβετε είναι ελλιπής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@stagonacosmetics.com.

  • Στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, για τα οποία δε χωρεί αντικατάσταση ή δεν επιθυμείτε πια αντικατάσταση, το ποσό που έχει καταβληθεί θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής.
  • Στην περίπτωση δικού μας λάθους σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

Περαιτέρω, θα χρειαστεί να παραδώσετε το προϊόν στην εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που θα στείλουμε εμείς στο σπίτι σας, μαζί με την απόδειξη, που παραλάβατε κατά την αρχική παράδοση του. Εμείς, αφού εξετάσουμε προσεκτικά το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό και πάντως εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων από εμάς.